top of page

Farma Güvenlik Bilgi

Villa Çevre Güvenliği

Villa Çevre güvenliği istinat duvar boyunca binanın dört bir tarafını çevreleyen güvenlik sistemidir. Bahsedildiği üzere konutunuzun çevre güvenliği olduğu için villa içinde alarm ürünlerine ihtiyaç duyulmamaktadır. (istenilirse ev içi ürünler de ilave edilebilir Manyetik kontak, hareket sensörü, duman dedektör, su baskın dedektör gibi ürünler de ihtiyacı bağlı olarak de sunulabilir.



Villa Çevre Güvenliği


Villa Çevre Güvenliği Proje tanımı:

villayı çevreleyen istinat duvarlarını çepeçevre çevreleyen üç ışınlı lazerli güvenlik duvarı üzerinde izinsiz geçişleri engelleme amacı ile yapılan bir hizmettir.


Avantajları :

Sistem Elektronik olarak Gece Bekçiliği istenirse gündüz bekçiliği amacı kullanılmaktadır. istenilen tarih ve saat de devreye alınıp çevre güvenliği sağlanabilir.


Villa Çevre Güvenliği Kullanım Yerleri :

Villa Çevresi istinat duvarı güvenliği değerli oda güvenliği, kapalı otopark yada açık otopark güvenliği ayrıca ilave olarak Elektrik odası duman detektör ile yangın öncesi anında bildirim entegre edilebilir.


Mobil Uygulama : sistemimiz de iki türlü ürün vardır birincisi lokasyon bazlı manuel kullanım ikincisi ile simkart kullanılmak üzere mobil üzerinden manuel ve otomatik kullanım aynı zamanda 7/24 Haber alma merkezi takip sistemi ile kullanılmaya imkan sunar.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page